top of page

Vi søker fòrvert

forvert 1.jpg

Her er bilde av noen av våre enestående forverter

 

 Så hva innebører det å være forvert for kennel Limore? 
 Du vil få den hunden i kullet som vi mener er best anatomisk og egnet for videre avl, uten at du betaler for hunden. Hunden skal bo hjemme hos deg hele dens liv,  og betraktes som din. 
Hver hund har sin egen kontrakt hvor det avtales antall kull eller antall parringer for hannhunder. Hunden blir stående som vårt eie, til kontrakten er innfridd, da blir  hunden overført til fòrverten. 

Ingen av våre forverter  pliktet til å trene hunden til utstilling eller spor, men om dere ønsker det selv er det selvsagt bare hyggelig., de som ikke ønsker å trene på dette, finner vi en løsning med trening her på kennel Limore.

Hva krever vi av våre forverter? 
Det aller viktigste for oss er at du behandler hunden som din. Dvs du gjør den jobben enhvert hundeeier bør gjøre. Du har grenser, du er villig til legge ned jobben som det er med å oppdra en hund.  Vi ønsker at hunden skal være et medlem av familien og være med på de aktivitet familien har. 

Hvorfor søker vi fòrverter 

Kennel Limore fortar ingen parringer uten tanke på neste generasjon. Vi avler ikke for å produsere valper men for å komme vidre i vårt avlsarbeide, og forhåpentligvis nå vårt mål med å tilføre rasen noe positivt. Siden vi driver oppdrett på en slik måte at alle våre hunder  lever fritt som en del av vår familie, og ikke i båser  som produksjonmatriale, vil det være helt umulig for oss å ha alt hjemme. Ikke minst øsnker vi bedre  vilkår for alle hunder. De fortjener oppmerksomhet, kjærlighet, trening , osv, noe som gjør det veldig vanskelig om man har for mange. 

Vi har god erfaring med forverter, og det har vært en del gjennom de årene vi har drevet kennel Limore. 


D

Siden vi ikke har så mange kull i året er et begrenset hvor mange forverter vi trenger pr år., men vi er alltid ute etter gode hundehjem.  
Tror du at dette kan være noe for deg?
Ta kontakt, ring 46431967 eller 92210902, du kan også sende en
mail så tar vi kontakt med deg.

Hilsen Lina og Rebecca
 

Synes du dette lyder spennende og noe for deg så kontakt med meg på mail og fortelle litt om deg selv :-)

bottom of page