top of page

Hei 
Jeg heter Rebecca Helene og står for re -bokstavene i  Limore
 

bis 1_edited.

Min historie

Når jeg ble født var det allerede langhåret dvergdachs i familien. Så helt starten ble jeg lært hvordan man behandler hunder- med respekt!

I 2006 begynte jeg med Juniorhandling da var jeg 13 år.  Juniorhandling ble min store lidenskap. I de 4 årene jeg var aktiv fikk jeg mange topp plasseringer. Jeg ble tatt ut til landslaget og avsluttet min karriere med en bronsemedalje i Finland. Da var jeg 17 år og kunne ikke lengre konkurrer i denne grenen til min store sorg.

Jeg var leder i NKKU sin Juniorhandlings komite i 2 år og har holdt handlingskurs for NKKU og andre hundeklubber. Samt at jeg har holdt en del privattimer for enkeltpersoner, da med forskjellige raser.

​Min interesse for anatomi, blodslinjer og arvegang har utviklet seg med alderen. Som 18 åring ble jeg medeier i Kennel Limore og fikk da ansvaret for handlingen av Limore hundene.
Mitt ansvar har økt med alderen, både når det gjelder trening av hunder, avlsplaner og mine synspunkter på hva vi skal beholde for videre avl.


Nå er jeg ikke lengre den lille jenta som satt i baksete og hørte på mamma og Kjersti (vår samarbeidspartner) diskutere anatomi og arvegang.  Nå er jeg med i diskusjonen selv.
Jeg har hatt et flott støtteapparat rundt meg som har gjort at jeg har havnet her jeg er i dag. 

Hilsen 
Rebecca Helene Sørensen

bottom of page